Esküvő

A nyomtatott anyag már önmagában is dekorál.

Mindenben, ami nyomtatott anyag egy esküvőn, állok rendelkezésetekre. Legyen szó meghívóról, ültetési rendről, ültető kártyákról, menükártyákról, asztalszámokról, vendégkönyvről stb. minden rátok szabva, egységes hangulatot teremtve járul hozzá a nagy nap sikeréhez.

Hogyan dolgozom?

1.

Felmérés

Megbeszéljük az elképzeléseiteket forma, hangulat, tematika, méretek, színvilág kapcsán, elkérem a szöveges tartalmat,  és készítek nektek 2-3 vázlatot.

2.

Kidolgozás

Elküldöm Nektek, megbeszéljük melyik tetszik, milyen irányba menjünk tovább. Ez alapján kidolgozom a meghívót. Elküldöm Nektek jóváhagyásra.

3.

Részletek pontosítása

Pontosítjuk a részleteket, és ha minden stimmel, átbeszéljük a nyomdai előkészítést. Igény esetén segítek a megfelelő papír kiválasztásában, hiszen a megfelelő papír hozzáad az esküvő hangulatához.

4.

Munka befejezése, átadás

Ezután leadom nyomtatásra az anyagot.

Majd az elkészült munkát átadom Nektek.

Mennyibe kerül?

Minden esküvői anyag más és más mind anyagfelhasználás, mind formavilág tekintetében, így nincs tételes árlista

Valamint sajnos a papír és egyéb nyomdai anyagok ára heti szinten változik a jelenlegi helyeztben, így kérlek ezt is vedd figyelembe.

Általánosságban elmondható, hogy egyszerű, pl. 10×15 cm-es egyoldalas meghívó egyedi grafikával már 700 Ft/db-tól elérhető 30 db rendelése esetén, és mérettől, papíroktól,  kiegészítőktől függően kb. 1400 Ft/db árig szoktak az árak mozogni. 

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot egyedi árajánlatért. Írd le részletesen az elképzeléseidet, bátran küldj képeket arról, mik inspiráltak, és beszéljük át közösen, hogyan tudom megvalósítani az elképzeléseiteket.